Πυξίδα Μεταλλική Shan 817

Δεκέμβριος 8, 2017  —  By

Η πυξίδα Scout είναι ιδανική για κατασκήνωση, πεζοπορία, αθλητικές δραστηριότητες στην φύση, μετεωρολογία, ή οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα. Δεν είναι τυχαίο πως σχεδιασμός τους είναι ο ίδιος εδώ και δεκαετίες.

Είναι μια εξαιρετικής ποιότητας πυξίδα με μικρό βάρος λόγω της πολυμερικής κατασκευής. Είναι γεμάτη με υγρό για εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις.

Το αζιμούθιο είναι βαθμολογημένη σε βήματα των 5 μοιρών, ενώ η εξωτερική στεφάνη είναι βαθμολογημένη σε χιλιοστά. Το μπροστινό σκοπευτικό έχει μεγεθυντικό φακό και μπορείτε ταυτόχρονα να βλέπετε την μαγνητική κατεύθυνση κατά τη λήψη διαδρομής.

Τα φωτεινά, πράσινα φθορίζουσα, σημεία σας δίνουν τη δυνατότητα να διαβάσετε την πυξίδα τη νύχτα χωρίς εξωτερική πηγή φωτός.

Διπλώνει για προστασία και μικρό μέγεθος, μπορεί εύκολα να στερεωθεί μέσω του μεταλλικού κλιπ και, όταν είναι διπλωμένη, είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει σε ένα τσέπη πουκαμίσου ή παντελονιού ή μικρή θήκη μιας τσάντας. Επίσης, έρχεται με ένα μεταλλικό δακτύλιο για να την αναρτήσετε σε άλλο εξοπλισμό.

Υλικό κατασκευής: Μεταλλική

– Πυξίδα υγρού τύπου

– Φωτεινά σημεία για νυχτερινή διόπτευση

– Μεγέθυνση

– Σκοπευτικά στο καπάκι

– Μέγεθος: 7.5 Χ 6 Χ 2.5 εκ

Η Πυξίδα Μεταλλική Shan 817 είναι στην τιμή των 9,00 ευρώ και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το αγοράσετε εδώ

AD – ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ