Το καλύτερο αδιάβροχο της αγοράς

Δεκέμβριος 26, 2017  —  By

Αδιάβροχο με φαρδιά γραμμή για να φοριέται πάνω από τα ρούχα.
Διαθέτει τσέπη που γίνεται θήκη μεταφοράς.

– Pentagon Αδιάβροχο Ολλανδικού τύπου – Olive Drab

– Αδιάβροχο νάυλον με επένδυση Πολυουρεθάνης

– Θερμοκολλημένες ραφές για πλήρη αδιαβροχοποίηση

– Άνετη γραμμή για χρήση επάνω από άλλα ρούχα

– Μπορεί να αποθηκευθεί μέσα σε ειδική τσέπη

– Το σετ περιλαμβάνει παντελόνι και σακάκι

– Φαιοπράσινο χρώμα

Το ολλανδικού τύπου αδιάβροχο σετ της Pentagon είναι η πλέον βασική και αναγκαία προστασία απέναντι στο υγρό στοιχείο. Το σετ είναι κατασκευασμένο από νάυλον επικαλυμμένο με πολυουρεθάνη.

Η μη πορώδης επιφάνεια εγγυάται ότι το εσωτερικό του θα παραμείνει στεγνό ακόμα και στις πιο ακραίες βροχοπτώσεις. Όλες οι ραφές φέρουν θερμική κατεργασία, η οποία προσθέτει στον αδιάβροχο παράγοντα.

Το παντελόνι έχει τσέπες στη μέση και κλείσιμο με φερμουάρ. Η μέση είναι ελαστική και άνετη ώστε να μην περιορίζει την κίνηση του χρήστη.

Το σακάκι φέρει κουκούλα που μπορεί να αποθηκευφθεί στο κολάρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Το μπροστινό μέρος κλείναι με φερμουάρ και Velcro. Οι τσέπες της μέσης φέρουν φερμουάρ και κάλυμμα που κλείνει μέσω Velcro. Οι μανσέτες μπορούν να ρυθμιστούν με Velcro για να αποτρέπεουν στο ψύχος να εισέρχεται στο εσωτερικό του σακακιού.

Το σύνολο χρησιμοποιεί ένα τυπικό σύστημα αποθήκευσης, όπως και κάθε άλλο ολλανδικό σύστημα αδιάβροχων. Το σακάκι και το παντελόνι μπορούν να διπλωθούν και να αποθηκευθούν στις εσωτερικές τσέπες τους για την μέγιστη εξοικονόμηση χώρου.

Το συγκεκριμένο αδιάβροχο είναι σε ασυναγώνιστη τιμή σε σχέση με την υψηλή ποιότητα του και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε περισσότερα ή να το αγοράσετε εδώ