ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ESH 10

Ιανουάριος 6, 2018  —  By

Φορητός ανιχνευτής μετάλλων ανιχνευτών συναγερμών για σιδηρούχος & μη σιδηρούχος

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Χέρι ασφάλειας – κρατημένος ανιχνευτής συναγερμών ανιχνευτών μετάλλων Λειτουργούσα συχνότητα: 30khz
Βάρος: 225 γ εγγύηση: 1 χρόνος
τρόπος συναγερμών: Δόνηση & ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ανιχνεύστε τα μέταλλα: σιδηρούχος & μη σιδηρούχος

Φορητός ανιχνευτής μετάλλων ανιχνευτών συναγερμών για σιδηρούχος & μη σιδηρούχος

Νέο χέρι ασφάλειας TERASCAN φορητό – κρατημένος ανιχνευτής συναγερμών ανιχνευτών μετάλλων

Το χέρι – κρατημένος φορητός ανιχνευτής μετάλλων ανιχνευτών ανιχνευτών μετάλλων ικανός για να ανιχνεύσει όλα τα κρυμμένα μεταλλικά αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων όπλων, τα μικρά μαχαίρια στα μεταλλικά μέρη όπως τα μέρη μηχανών, τις βίδες, τη λεπίδα, τους κόπτες κιβωτίων και ακόμη και το μικροσκοπικό κόσμημα ή τα ηλεκτρονικά συστατικά που φέρονται από τους επιβάτες στα αεροσκάφη, μέταλλο που επεξεργάζονται τα εργοστάσια ή ακόμα και την ευαίσθητη εγκατάσταση στη μηχανή.

Αυτό το σύστημα είναι πολύ κατάλληλο για τη χρήση στους αερολιμένες, θαλάσσιοι λιμένες, τράπεζες, δημόσια κτίρια, φυλακές, στάδια, νοσοκομεία, σχολεία. Εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου, εγκαταστάσεις κ.λπ. στρατιωτικής εγκατάστασης, πυρομαχικών και αποθήκευσης βομβών. Ο ανιχνευτής esh-10 είναι πολύ ανθεκτικός, καθαρισμένος και είναι εξαιρετικά ελαφρύς (220g) πολύ κατάλληλος για την ευκολία του χρήστη.

Ο ανιχνευτής παρέχει μια μεγάλη επιφάνεια ανίχνευσης για να επιτρέψει τη γρήγορη και λεπτομερή ανίχνευση και έχει τη λειτουργία δόνησης για την αποφυγή οποιασδήποτε θορύβου ή διαταραχής….

δείτε περισσότερα για τον ανιχνευτή εδώ

AD – ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ