ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ MSA XLS Sordin SNR 25dB

Δεκέμβριος 26, 2017  —  By

Οι ωτοασπίδες XLS Sordin του οίκου MSA προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη χρήση προστατεύοντας από δυνατούς και ενοχλητικούς θορύβους στον χώρο εργασίας αλλά και σε κάθε άλλη δραστηριότητα.

Έχουν φαρδύ στήριγμα κεφαλής το οποίο εφαρμόζει πολύ εύκολα σε κάθε χρήστη και το σύστημα στήριξης δύο (2) σημείων που διαθέτουν προσφέρει ακόμα πιο άνετη και σίγουρη εφαρμογή στο κεφάλι.

Οι ωτοασπίδες MSA XLS είναι εξαιρετικά ελαφριές, έχουν μαλακά ακουστικά που δεν πιέζουν τα οποία ρυθμίζονται εύκολα, ακόμα και φορώντας γάντια, για την βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε χρήστη.

Οι ωτοασπίδες του οίκου MSA, XLS Sordin, είναι η κατάλληλη λύση για τους θορύβους στην εργασία και σε κάθε δραστηριότητα παρέχοντας προστασία NRR 23dB και SNR 25dB και έχουν πιστοποιήσεις από Ευρωπαϊκά (CE EN 352-1), Αμερικάνικα (ANSI S3.19-1974) αλλά και Καναδικά (CSA Class A) πρότυπα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά
Έχουν φαρδύ στήριγμα κεφαλής με σύστημα στήριξης δύο (2) σημείων
Είναι εξαιρετικά ελαφριές
Έχουν μαλακά ακουστικά που δεν πιέζουν
Τα ακουστικά είναι ρυθμιζόμενα για τη βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε χρήστη
Παρέχουν προστασία από θορύβους NRR 23dB και SNR 25dB
Είναι πιστοποιημένες από Ευρωπαϊκά, Αμερικάνικα και Καναδικά πρότυπα ασφαλείας
Προτεινόμενη Χρήση
Οι ωτοασπίδες XLS Sordin του Αμερικάνικου οίκου MSA παρέχουν την απαραίτητη προστασία από θορύβους σε χώρους εργασίας όπου η προστασία της ακοής από θορύβους υψηλής έντασης είναι απαραίτητη, όπως βαριά βιομηχανία, ορυχεία και αεροδρόμια αλλά και σε δραστηριότητες όπως είναι η σκοποβολή και το κυνήγι.

Προδιαγραφές
Προστασία: NRR 23dB / SNR 25dB (H=27dB, M=22dB, L=15dB)
Βάρος: 218 gr
Πιστοποιήσεις: CE EN 352.1, ANSI S3.19-1974, CSA Class A
Περιεχόμενα
Ένα ζευγάρι ωτασπίδες MSA XLS σε κόκκινο χρώμα με μαύρη στεφάνη
Εγγύηση
Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους

Οι ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ MSA XLS Sordin SNR 25dB είναι σε ασυναγώνιστη τιμή σε σχέση με την υψηλή ποιότητα τους και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να τις βρείτε εδώ

AD – ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ